Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Haridwar, Uttrakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Coffee-Tea-Juice, Fast Food
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Namrata food pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Namrata food pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Namrata food pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Fast food, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Namrata food pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Job Location would be in Rishikesh..
8. What are the timings of this job?
Ans. Namrata food pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese | North Indian, Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Re...
-
Cook Helper
Job Title: Cook Helper Location: Tapovan, Rishikesh, Uttarakhand We are seeking a highly motivated and organized Cook Helper to join our kitchen team. The Cook Helper will assist the head chef and other kitchen staff in preparing meals, maintaining a...
-
Cook | Chef
• Planning and Preparation of Food • Ensuring Food Quality and Taste • Maintaining Cleanliness • Chopping Vegetables and Fruits. More about this Cook / Chef job M/S Rajaji Retreat is aggressively hiring for the job profile of Cook / Chef for 1 open p...