Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Sirunagar, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Idly,Dosa, Chapati, Kurma, Chutney, Sambhar . Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety. Only For Dinner.Part Time Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Non Veg | Home Cook Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Murugan tiffen centre will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Murugan tiffen centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Murugan tiffen centre expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Non veg, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Murugan tiffen centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 75,200feet road, kolathur,ch-++.
8. What are the timings of this job?
Ans. Murugan tiffen centre expects the candidate to work for the following hours: 4.00 PM - 11.00PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | South Indian, North Indian, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: 1. How much salary c...
-
Cook
Cooks For 3 Members, Maintain Cleanliness, Visit Twice A Day. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Non Veg, Veg | South Indian, North Indian, Restaurant Experience More info about this Cook Job: 1. How much salary c...
-
Chinese Cook
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Home Cook Experience, Home Cook Experience More info about this Chinese Cook Job: 1. How much salary can I expect ...