Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Agra, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, South Indian, Home Cook Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sent will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sent expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sent expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sent expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raja mandi Agra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sent expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 6:30 PM | Tuesday to Sunday


Company Name: Sent Agra, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Assistant Cook

    Preparing Food, Safety And Sanitary Of Kitchen, Plating, Testing New Recipes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg | Coffee-Tea-Juice, South Indian, Fast Food, Home Cook Experience More info about this Assistant Cook ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. North Indian, Head Chef, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese, Tandoor

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Budhana, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook Helper

    Cooking. Skills Needed : Veg More info about this Cook Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. House will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experienc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now