Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Gerugambakkam, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Preparing Tea, Coffee And Snacks. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Bakery, Coffee-Tea-Juice, Fast Food
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tea Bench will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tea Bench expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tea Bench expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Fast food.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop Address : #1+5/1, Anna Main Road, Kolapakkam, Chennai - 600122.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tea Bench expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Commi 2 | Indian Culinary
We are recruiting Commi 2 - Indian Culinary for a renowned pan India hotel chain. 4 star resort. Job location - Ooty, Tamilnadu. Responsibilities:- • To maintain a high standard of specified work in accordance with the senior chef’s instructions. • P...
-
indian chef
Apply directly on Indeed indian chef M MGM Eastwoods Resort Chennai, Tamil Nadu Apply directly on Indeed 21 hours ago ₹15T–₹25T a month Full–time We are seeking an experienced and skilled Indian Commis- 1 to join our culinary team. The Indian Cook/Ch...
-
indian chef
Apply directly on Indeed indian chef M MGM Eastwoods Resort Chennai, Tamil Nadu Apply directly on Indeed 21 hours ago ₹15T–₹25T a month Full–time We are seeking an experienced and skilled Indian Commis- 1 to join our culinary team. The Indian Cook/Ch...