Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 19K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine & Fast Food Items. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg, Non Veg, Tandoor, Chinese | North Indian, Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Viven Hospitality Services will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Viven Hospitality Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Viven Hospitality Services expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Virar & Palghar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Viven Hospitality Services expects the candidate to work for the following hours: 6 am to + am, 11am to 3pm, 5pm to 11pm
Related jobs
-
Cooking Job in Dubai UAE Apply Now
Hiring for Waiter Cooking job in UAE Dubai ( Hotel Restaurant job Dubai UAE ) Waiter Responsibilities • Greet customers and hand out menus. • Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. • Make menu recommendati...
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Food Accommodation Available. South Indian, Restaurant Experience More info about this South Indian Cook Job: 1. Ho...
-
Cooking Job in Dubai UAE Apply Now
Hiring for Waiter Cooking job in UAE Dubai ( Hotel Restaurant job Dubai UAE ) Waiter Responsibilities • Greet customers and hand out menus. • Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. • Make menu recommendati...