Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Paota, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Food & Room Free. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian | Skills Needed : Veg, Tandoor
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. City Food Restaurant will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. City Food Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. City Food Restaurant expects the candidate to have the following skills: North indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. City Food Restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 72WR+X8W, Bhadwasiya, Paota, Jodhpur, Rajasthan 307030.
8. What are the timings of this job?
Ans. City Food Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Urgent Requirement for Fast food cook Job location Near Triveni nagar Chauraha salary : 12k to 15k More about this Cook / Chef job Star Hire Services is aggressively hiring for the job profile of Cook / Chef at Jaipur in Triveni Nagar locality. Kindl...
-
Junior Sous Chef Jaipur
Apply on Post Free Job Website | Search Job For Free Junior Sous Chef Jaipur callcenterjob.co.in Jaipur, Rajasthan Apply on Post Free Job Website | Search Job For Free 10 hours ago Full–time At Aman we are on a mission to create the world's ultimate ...
-
Pastry Sous Chef Jaipur Jaipur
Apply Pastry Sous Chef Marriott International Jaipur, Rajasthan Apply 3 days agoFull–time POSITION SUMMARY Prepare and cook food according to recipes, quality and presentation standards, and food prep checklists. Prepare ingredients for cooking, incl...