Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Chengalpattu, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Tandoor, Chinese | Fast Food, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Black startup restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Black startup restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Black startup restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Non veg, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Black startup restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near shri sathya sai medical college , Thiruporur to Guduvancheri road , via Nellikuppam , Ammapettai village, Chengalpattu - 603001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Black startup restaurant expects the candidate to work for the following hours: 11.30AM - +:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
south indian cook
Set up workstations with all needed ingredients and cooking equipment Prepare ingredients to use in cooking (chopping and peeling vegetables, cutting meat etc.) Cook food in various utensils or grillers Check food while cooking to stir or turn Ensure...
-
South Indian cook
must have 2 to 3 years of experience in south indian cuisine.
-
Fish Cook
Fish Curry, Fish Fry,Crab Soup, Idly, Dosa Cooking Master. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, Fast Food, North Indian More info about this Fish Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ungal meenavan will...