Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor | Fast Food, Head Chef, North Indian, Desert, Restaurant Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vivek will provide a salary in the range of 5000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vivek expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vivek expects the candidate to have the following skills: Desert, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Vivek expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vastrapur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vivek expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Set up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and kitchen scales 2. Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area 3. Supervise co...
-
Chef
Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Set up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and kitchen scales 2. Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area 3. Supervise co...
-
Chinese
Short Description Set up workstations with all needed ingredients and cooking equipmentPrepare ingredients to use in cooking (chopping and peeling vegetables, cutting meat etc.)Cook food in various utensils or grillersCheck food while cooking to stir...