Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Anisabad, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Anisabad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Indian Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Foodies will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Foodies expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Foodies does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Foodies expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anisabad, Patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Foodies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Foodies

Related jobs

  • Chinese Cook

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • NEED CHEF FOR CHINESE DEPARTMENT

    We are hiring chefs for in Chinese Department for our restaurant.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Gaya, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Need a alrounder chef

    Need a alrounder chef

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now