Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Mutual Funds | Marketing | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shaadidukaan.Com will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Shaadidukaan.Com expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shaadidukaan.Com expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marketing, Mutual funds, Real estate, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shaadidukaan.Com expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 601,602,603,6th floor, Crop's Aarcade, K-12, Malviya Marg,C-Scheme,Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shaadidukaan.Com expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 07:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shaadidukaan.Com

Related jobs

  • RB|LS|Asset Desk Manager Jaipur

    About Liability Sales: The Liability Sales department focuses on the liability acquisition, assets and retail forex business for the bank. The department drives business from 2700+ branches and is responsible for sourcing of retail and corporate depo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Interior Consultant For Retail Luxury Company |Jaipur

    Interior Consultant For Retail luxury Company In Jaipur Designation- Interior Designer Highly motivated, dynamic with pleasing personality, having good English communication skills to deal with client and industry professionals, should be sharp obser...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Territory Sales Manager | HDFC Bank Branch Jaipur

    Document Job Description A Position Overview Position Title Territory Sales Manager Department HDFC Bank -Branch Banking Level / Band KAM as per PD sankalp Role Summary : Dual responsibility of direct sourcing as well as team management. • Interact w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now