Inside Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kelambakkam, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Outbound | Marketing | Languages : Tamil, English
More info about this Inside Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. First Systems will provide a salary in the range of 15000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. First Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. First Systems expects the candidate to have the following skills: English, Marketing, Outbound, Sales, Tamil.
6. How much experience is required for this job?
Ans. First Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.53 L H Nagar 3rd Main Rd Adambakkam Chennai-88.
8. What are the timings of this job?
Ans. First Systems expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Executive
Counter sales Excellent communication Job Type: Full-time Salary: ₹11,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Provident Fund Shift: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus • Yearly bonus Travel requirement: • No t...
-
Sales Executive
Counter sales Excellent communication Job Type: Full-time Salary: ₹11,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Provident Fund Shift: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus • Yearly bonus Travel requirement: • No t...
-
Retail Sales Executive
Sales Executive: • Greetings, Grooming and Customer Service -To ensure he / she is well groomed and ensure proper greetings to customers. Also needs to attend and resolve all customers quires and if required escalate any issues of customers to leader...