Inside Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Inbound | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi, Telugu
More info about this Inside Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raghuram Pradeep constructions India LLP will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raghuram Pradeep constructions India LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raghuram Pradeep constructions India LLP expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Inbound, Real estate, Sales, Telugu.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Raghuram Pradeep constructions India LLP expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pupplaguda, Manikonda.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raghuram Pradeep constructions India LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Staff |In Shop|
DIRECT COMPANY ONROLL ,JOB EVENING LADIES WORKING CAB FACILITY AVAILABLE More about this Sales Staff (In Shop) job Sree Shubh Services is aggressively hiring for the job profile of Sales Staff at Hyderabad in Khajaguda locality. Kindly go through the...
-
Head of Sales
Own all plans and strategies for developing business and achieving the company’s sales goals • Assists in the development of the sales plan. Prepares forecasts and KPI reporting for the sales leaders, CRO, and upper management, for use in organizatio...
-
Channel Sales Manager
We are looking for a dynamic and result orientated Channel Manager (Modern Trade) to join our team. As the Modern Retail Channel Manager, you will be responsible for developing and executing strategic plans to drive sales growth through modern retail...