Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prepca Eduserv Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 50000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prepca Eduserv Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prepca Eduserv Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Prepca Eduserv Pvt. Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Floor no 1 & 2, Urban Bliss Building, Pan Card Club Rd, near HDFC Bank, Samarth Colony, Baner, Pune, Maharashtra 766018.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prepca Eduserv Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Prepca Eduserv Pvt. Ltd. Maharashtra

Related jobs

  • Strategy Marketing Head

    We are a leading staffing company . We recruit human capital for the sectors like Banking, Engineering, Agro chemical & pesticide, Travel Industry, Education, construction equipment, Autombiles,Pharma,logistics,Engineering,Retail,Telecom,Textiles...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Media Strategist|

    About OnlineSales.ai At OnlineSales.ai, we are building the world’s #1 Retail Media Technology and operate as a Vertical B2B SaaS player. Our platform hosts a comprehensive suite of Apps converging Advertising, Marketing and Demand Planning needs of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager | Mumbai | Thane |West

    Design Cafe is hiring Sales Manager for Mumbai -- Thane West Location. Address: Shop No-11, Dosti Imperia, Ghodbunder Rd, opposite R-Mall, Manpada, Thane West, Thane, Maharashtra 400607 Exp- 3 to 5 years Role- Individual Contributor Industry Preferen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now