Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mohali, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Zoom Video To Make Sales. Type : Sales | Languages : Hindi, English

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Byjus Think & Learn will provide a salary in the range of 16000 INR to 2+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Byjus Think & Learn expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Byjus Think & Learn expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Byjus office, SM Heights, C-205, near worldtech Tower, Phase 8B, Industrial Area, Sector 74, Sahibzada Ajit Singh Nagar, Punjab 140+01.

8. What are the timings of this job?
Ans. Byjus Think & Learn expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Tuesday to Sunday


Company Name: Byjus Think & Learn

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Job Descriptions: Inside Sales IT Executives · Identify target audiences, objectives and desired outcomes of marketing campaigns. · Research and develop marketing strategy, and evaluate success strategy. · Develop content of marketing campaigns. · St...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Shop Item Sales And Market Work Including Computer Work For I M Contractor Of Defence Cantonment In Amritsar. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R V TRADERS will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    GS honda is an authorised dealership of Honda Motorcycle and Scooter India Pvt. ltd. since 2003. Responsibilities - a). Generate customer enquires, through various Promotional and marketing activities b). Daily Enquiry Follow up c). Converting prospe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now