Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jalgaon, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Job Responsibilities:-Communicating With Customers Try To Sell The Product. Making Outbound Calls To Potential Customers. Developing New Leads & Techniques. Creating And Maintaining Customer Database.Understanding Customer Needs.Explaining Product Features And Benefits. Closing Sales And Achieving Quotas. Type : Sales | Languages : Marathi, Hindi

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Capital Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Capital Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Capital Ltd. expects the candidate to have the following skills: Hindi, Marathi, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Above Indussand Bank Plotno;-10 Ganesh colony Road Opposite Khajamiya Darga Mitranagar Jalaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Capital Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bajaj Capital Ltd.

Related jobs

  • Co|Founder

    Company Description Retail Chain Start-up Role Description This is a full-time on-site role as Co-Founder at Retail Chain located in Mumbai. As Co-Founder, you will be responsible for brainstorming, developing, and executing ideas and strategies for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pharmaceutical Sales Training Manager

    MSN Laboratories Pvt Ltd. is looking for Regional Training Managers based at Mumbai and Delhi. Minimum 1 year of experience as a training manager and field experience as Area Manager (in Pharmaceutical industry) are must. Pharmacy graduates are prefe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Zonal Head | Sales

    Description: Their primary function is to create profits for the company. Sales Executives should identify prospects, maintain customer relationships and identify ways to grow their sales figures. He should be able to convincingly convey the Features...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now