Inside Sales Executive For Credit C|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Serviceswe Are Hiring For Telecaller For Credit Card Sales No Feild Work. Call The Customer And Generate The Lead And Solve Quarry. Responsible For Selling Credit Card In Particular Area, Answering Queries, Maintaining Records. Salary + Incentive. Languages : English, Hindi | Type : Outbound, Sales

More info about this Inside Sales Executive For Credit C... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. My Money Mantra will provide a salary in the range of 13000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. My Money Mantra expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. My Money Mantra expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-88, Sector-2, Noida-201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. My Money Mantra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: My Money Mantra

Related jobs

  • SALES EXECUTIVE | SBG | ALLAHABAD

    This position is responsible for managing SBG Channel for Allahabad location. Candidate will be expected to manage Wealth Counters/ State Bank Group Channel and maximize sales by building new relationships and managing existing relationships.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Sales | Real Estate|

    Full Job Description We have urgent opening for Sales Manager (Candidates from Real Estate Industry only apply) Job Accountabilities-: Perform all follow up for all outbound call. Strong follow-up strategist. Handle both inbound /outbound calls. Inte...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • JC Channel Sales Lead A Ghaziabad

    Job Description : Job Responsibilities : 1. Responsible for sim activations at retail outlets as per targets 2. Drive Revenue Market Share by increasing retail width and product availability 3. Manage productivity of Channel partners & FSE 4. Tra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now