Insurance Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sikkim, Sikkim
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Communicate With Customers And Sell Various Insurance, , Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Distributor | Preferred Experience In : Insurance

More info about this Insurance Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. T S Associates will provide a salary in the range of 15000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. T S Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. T S Associates expects the candidate to have the following skills: Bike, Distributor, Insurance, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. T S Associates expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4th floor, 404, TS Tower, Ashok Marg, Near SBI. Hazratganj Luknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. T S Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: T S Associates

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    We are looking for a Counter Sales Executive for AyurVridhi with excellent communication skills who can increase the point of sales. Must be fluent in English & Hindi. Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Benefits: - Food allowance Schedule: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Ranipool, Sikkim

    2025/09/20


    Apply Now

  • Counter Sales Executive SAVE A

    We are looking for a Counter Sales Executive for AyurVridhi with excellent communication skills who can increase the point of sales.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Ranipool,, Sikkim

    2025/09/20


    Apply Now

  • RL | Rural Lending|Sales Manager | Farm Mechanization

    About Retail Lending: The Retail Lending department focuses on the lending business of the bank by offering various loan products like Home Loans, Car Loans, and Personal Loans among others. They also offer working capital loans and Business loans fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Gangtok, Sikkim

    2025/09/20


    Apply Now