Interior Designer

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Visualizing And Sketching Design Plans As Per Client Requirements. Sourcing Materials And Inspecting Site To Ensure Quality Of Project. MS Office

More info about this Interior Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swastik Interiors will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swastik Interiors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swastik Interiors expects the candidate to have the following skills: Ms office.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pratab nagar, Jodhpur..

8. What are the timings of this job?
Ans. Swastik Interiors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Swastik Interiors Rajasthan

Related jobs

  • Textile Designer

    Job: Textile Designer Roles & Responsibilities Should have Indian Ethnic Wear knowledge. Managing design process from conception through to final styling. Draw, Design and develop new clothing and related accessory samples. Create and turn in doc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Interior Design Manager

    xperienced in premium modern interiors

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Interior Designer

    xperienced in premium modern interiors

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now