International Call Center

  • Category: International Call Center Jobs >>
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/18

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls For Customers Outside India. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : International | Languages : English

More info about this International Call Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP will provide a salary in the range of 13000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the candidate to have the following skills: English, International.

6. How much experience is required for this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NextGen building Mbp mahape navi mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP expects the candidate to work for the following hours: Night Shift | Monday to Friday


Company Name: NEXTGEN INFRATECH SOLUTIONS LLP

Related jobs

  • International BPO

    Job details Salary ₹15,000 - ₹20,000 a month Job Type Full-time Full Job Description Genx Systems ( https://genx.ae/ ) is one of the main Digital Transformation suppliers and System Integrators in the Middle East. Set up in 200+, the organization has...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • International BPO

    Greetings for the day Tech Mahindra Business Services offers you an opportunity to join one of India's largest international telecom BPOs. Eligibility-Candidates with minimum 6 months of international voice/chat Experience Age Limit 18 To 44 Years Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Pune, Maharashtra

    2025/10/02


    Apply Now

  • International BPO Voice Process for Graduate

    Job DescriptionDear Candidates, Warm Greetings from RDS Staffing Services We are hiring International BPO Voice process PROCESS- Customer Service Hiring Perks and benefits Salary - 17k- 28k CTC /Depends upon Process VISHAL -hidden_mobile Shubham -hid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/01


    Apply Now