International Call Center

  • Category: International Call Center Jobs >>
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 20K
  • Published on: 2025/09/18

Apply
International Call Center
D
D Succeed learners Pvt.Ltd
New Delhi, Delhi
Apply
14 hours ago
₹15T–₹35T a month
Full–time
Strong Convincing Skills And Client-Handling Skills. Must Be Able To Take Initiative In Making Initial Calling. Handling Inbound And Outbound Calls. Creating And Maintaining The Sales Data On An Individual Basis. Answering Phones And Explaining The Product And Services Offered By The Company. Contacting Existing Customers As Well. Type : International

More info about this International Call Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D Succeed learners Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D Succeed learners Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D Succeed learners Pvt.Ltd expects the candidate to have the following skills: International.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: WZ-O-+8 NEW MAHAVIR NAGAR, New Delhi, Delhi 110018, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. D Succeed learners Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: D Succeed learners Pvt.Ltd

Related jobs

  • International BPO Executive Job in Delhi

    • The primary task of a BPO executive is to handle calls from customers or clients and provide them with a solution to their queries • He/She must show the willingness to learn new things every time and then • Giving a resolution to the customers or ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    New Delhi, Delhi

    2025/10/03


    Apply Now

  • Telecaller

    Customer Care Executive for International Process in Jaipur Share Resume or call Hr Anjali 827, +38, 4+21for quick response. Responsibilities • Interact with international clients in a professional and courteous manner. • Resolve customer queries, co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • International BPO work from office only

    Benefits & Perks Paid time off, Commuter assistance Tribiz India C 130, 2nd Floor, Naraina Industrial Area Phase 1, New Delhi – 28 www.tribizindia.com Tele Sales Representative – JD Desired Candidate Profile: • Must possess excellent English comm...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Delhi , Delhi

    2025/10/03


    Apply Now