International Call Center

  • Category: International Call Center Jobs >>
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/18

₹15T–₹20T a month
Full–time
Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls For Customers Outside India. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Night Shift Only. Type : International | Languages : English, Hindi

More info about this International Call Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maharajenterprise will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maharajenterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maharajenterprise expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, International.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tricity plaza Peer Muchalla Near Sector-20 Panchkula.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maharajenterprise expects the candidate to work for the following hours: 6:00 PM - 3:00 PM | Monday to Friday


Company Name: Maharajenterprise

Related jobs

  • International BPO

    We are hiring for international BPO work from office Gurgaon location maximum package 4.75LPA

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/26


    Apply Now

  • No Fees salary to Chandigarh mohali Jobs in Call|

    Call me, after reading the below information if you are satisfied Call 8872048828 Jobs in Chandigarh and Mohali cab facility. We do not take any Fees, Request, Please do not give any fees or any registration charges or any Interview preparation charg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Ambala, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring For International Voice Process

    Job Description: Hiring for Customer Support (Voice process)Exp: 1 year to 4 Years of BPO ExpProvided CTC: 3.80 L.P.AShift: US night rotational shift and rotational week off's.Location: GurgaonRound of interview : Voice vercent & operational roun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/18


    Apply Now