International Call Center
- Category: International Call Center Jobs >>
- Location: New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 23K
- Published on: 2025/09/18
Strong Convincing Skills And Client-Handling Skills. Must Be Able To Take Initiative In Making Initial Calling. Handling Inbound And Outbound Calls. Creating And Maintaining The Sales Data On An Individual Basis. Answering Phones And Explaining The Product And Services Offered By The Company. Contacting Existing Customers As Well. Type : International
More info about this International Call Center Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D Succeed Learners Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D Succeed Learners Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D Succeed Learners Pvt.Ltd expects the candidate to have the following skills: International.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: WZ-O-+8 NEW MAHAVIR NAGAR, New Delhi, Delhi 110018, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. D Succeed Learners Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
International BPO Executive Job in Delhi
• The primary task of a BPO executive is to handle calls from customers or clients and provide them with a solution to their queries • He/She must show the willingness to learn new things every time and then • Giving a resolution to the customers or ...
-
Telecaller
Customer Care Executive for International Process in Jaipur Share Resume or call Hr Anjali 827, +38, 4+21for quick response. Responsibilities • Interact with international clients in a professional and courteous manner. • Resolve customer queries, co...
-
International BPO work from office only
Benefits & Perks Paid time off, Commuter assistance Tribiz India C 130, 2nd Floor, Naraina Industrial Area Phase 1, New Delhi – 28 www.tribizindia.com Tele Sales Representative – JD Desired Candidate Profile: • Must possess excellent English comm...