International Call Centre Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

In Charge Of Hiring, Training And Managing Staff, Allocate Work To Staff, Get Hourly Reports, Help Agents To Perform Well And Meet Daily Target, Manage The Office. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : International, Outbound | Languages : English

More info about this International Call Centre Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sales up sales pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to have the following skills: English, International, Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: # 17A,2nd floor, behind V Mart, Zoo Road Tiniali, RG Baruah Road, Guwahathi-781021..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 P.M - 6:00 AM | Monday to Friday


Company Name: Sales up sales pvt ltd

Related jobs

  • Area Sales Manager

    Urgent requirements in HDFC Life Insurance(On Roll) for Guwahati Location. Position/Designation: Agency Development Manager/Agency channel. Experience- Minimum 2 Yrs Maximum 6yrs in Life insurance or BFSI (Banking Finance and Insurance sector),Pharma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Guwahati, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently required Sales Promoter for Electronics Company

    Looking for a Counter Sales Executive person with English communication skills. Job Role - Counter Sales. Have to Sale TV,Camera,Speaker,etc. in store. Qualification: 12th Passed and above. Salary: ₹12,000.00 - ₹20,000.00 per month Location: Guwahati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Guwahati, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • Frontline Sales|PSF|Assam

    Job Details Frontline Sales-PSF-Assam • 0 - 3 Yrs • Agartala, Cachar, GUWAHATI, Imphal West • FINANCIAL SERVICES CONSULTANT Job description

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now