International Call Centre Manager

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

In Charge Of Hiring, Training And Managing Staff, Allocate Work To The Staff, Get Hourly Reports, Helps Agents To Perform Well And Meet Daily Target, Manage The Office. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : International, Outbound | Languages : English

More info about this International Call Centre Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sales up sales pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to have the following skills: English, International, Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: # 17A,2nd floor, behind V Mart, Zoo Road, Tiniali, RG Baruah Road, Guwahathi-781021..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 PM - 6:00 AM | Monday to Friday


Company Name: Sales up sales pvt ltd

Related jobs

  • Vacancy Available For Callcentres

    Vacancy Available For Callcentres

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Guwahati, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bpo

    Mega hiring Blended process Salary - 20k -24k Contact -70118+170+ (11am- 2pm) Email - yatinsharma16+@gmail.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Karimganj, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.8+1 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to reloca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now