Internet Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Implementing, Maintaining, And Repairing Computer Networks. They Set Up Internet Connections In Many Different Environments And Connect Them With Physical Cables Or Wireless Frequencies, Creating Adequate Signal Strength Throughout A Location For A Client'S Use. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Internet Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ayushi Internet Solution will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ayushi Internet Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ayushi Internet Solution does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ayushi Internet Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Surajpur, Greater Noida, Uttar Pradesh 201310.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ayushi Internet Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ayushi Internet Solution

Related jobs

  • Medical Lab Technician

    Roles & Responsibilities: • Collecting, receiving, labeling, and/or analyzing samples or substances using the correct testing equipment, when necessary. • Designing and executing laboratory testing in line with standard testing procedures, record...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Service Technician

    Must have the knowledge to repair Fans, Air Coolers, Pump, Kitchen Appliances, etc.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Azamgarh, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Technician Signalling|Immediate Joiner

    DBRRTS Operations India is a part of the DB group, a world- leading global railway company with an extensive organization in Germany and projects around the world. Our company offers a technically sophisticated and customized infrastructure, mobility...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Ghaziabad, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now