It Technician|Network Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
It Technician/Network Technician
V
Vedant Synergy Pvt. Ltd.
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
23 hours ago₹8T–₹15T a monthFull–time
Installation Of Cables, Conduits, Stands And Monitors In Government Iti Smart Classrooms.

More info about this It Technician/Network Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 38, Hathroi Fort, Gobalbari, Jaipur, 302001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vedant Synergy Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vedant Synergy Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Computer Operator

    Candidate should be Graduate Having thorough excellent knowledge of admin work. Experience minimum 3 to 5 year in same field. Must be good communication skilled Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹14,000.00 per month Schedule: • Day shift

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Hiring for Aircraft Maintenance Technician

    Job Title: Airline Maintenance & Planning EngineerDepartment: Aircraft Planning & MaintenanceLocation: Mumbai, Delhi, Chennai, Hyderabad, BangaloreExperience:0-3 years (Freshers can also apply Age Limit: 18 to 2+)Salary: 15000 to 45000/Month ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • CCTV Technician

    1. CCTV Technician 2. E - Survellience 3. Control Panel 4. Field Job Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹17,000.00 per month Benefits: • Health insurance Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Mysore, Karnataka: Reliably commute o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now