It Technician|Network Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Pali, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Assist Rf Engineer, Bike Is Compulaory , Helper In Rf Engineer.
More info about this It Technician/Network Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Escalates Tech India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Escalates Tech India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Escalates Tech India Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-75, sector A, Vidhya nagar, hoshangabad road.
8. What are the timings of this job?
Ans. Escalates Tech India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Electrical Maintenance Technician Rajasthan
We are currently seeking a Maintenance Electrical Candidate with a proven track record in electrical work and ITI certification to join our team. As a Maintenance Electrical Candidate, you will be responsible for performing maintenance, troubleshooti...
-
C|amp|I engineer
• Familiar with calibration of field instrumentation. • Worked with all the Mechanical equipment packages including field commissioning. • Have proven project experience and skills within the field of Testing, Pre-commissioning, commissioning executi...
-
Production Chemist
Position: Production Chemist YOE: 12 to 15 Years Contract Type: On Contract. Location: Barmer. Duty Type: 21/21 On/Off. • Compositional analysis of oil, gas, water, effluents; • Evaluation of oil field operational chemicals for purity and check its c...