It Technician|Network Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Guwahati, Assam
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Setting Up It Network, Lan, Wan Electrical It Infrastructure At Customer Places Across Assam. Should Be Comfortable In Travelling At Company'S Cost. Iti/ Diploma In Electronic & Communication/ Electrical Will Have Added Advantage. Having The Knowledge Of Crimping / Punching/ Ofc Splicing/ Otdr Testing Etc Wilb Preferred With Incentive. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this It Technician/Network Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SPAR INFOTECH will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SPAR INFOTECH expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SPAR INFOTECH does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SPAR INFOTECH expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2nd FLoor, House No. 55C, Piyali Phukan Road, Rehabari, Guwahati - Assam - 781008.
8. What are the timings of this job?
Ans. SPAR INFOTECH expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Help Desk Technician
Associate degree or equivalent in related fieldStrong customer service skillsAnalytical thinkerTroubleshooting and problem solving skillsOral and written communication skills
-
Vision technician|Optometrist
Full Job Description Qualification: Diploma/B.Optom/M.Optom · Maximum Age: 30 Years. · Ability to build rapport and trusting relationships · Ability to understand unstated needs of the customer and offer solutions · Clear communication and active lis...
-
CAD Technician
CAD Technician Job Description Template We are looking to hire a talented CAD technician to generate surface and solid CAD models for our clients. You will be responsible for meeting with draftsmen, engineers or architects and transforming client blu...