It Technician|Network Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Attapur, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Network Configuration, Internet Cable, System Minimum Repair Nolwdge Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair

More info about this It Technician/Network Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Attapur Pillar No : 125.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rm Converters Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rm Converters Pvt Ltd

Related jobs

  • Sr HVAC technician

    ITI/Diploma with 2 to 3 years experienced

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cellular Support Technician

    Job Description Cellular Support Technician IIs are responsible for providing the Astreya user experience. From supporting a complex and fast paced cellular environment, providing technical services, order tracking, accessories management, managing h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanic technician

    Greet customers when they arrive and take a detailed history of vehicle performance or mechanical failure Diagnose vehicles based on observational and mechanical testing as well as information provided by the customer Provide customers with detailed ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now