It Technician|Network Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Batemura, Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Optical Fibre Cable & Ont Etc).
More info about this It Technician/Network Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AB INFOCOM will provide a salary in the range of 4500 INR to +300 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AB INFOCOM expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AB INFOCOM does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: At-Shakti Nagar, Govindtola, PO-Dhanupali, District-Sambalpur, Pin-768005.
8. What are the timings of this job?
Ans. AB INFOCOM expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Weakly Off
Related jobs
-
Electrical Technician
As a technician, you will be responsible for the installation, maintenance, and repair of various equipment and systems. You will work under the supervision of a senior technician or manager, and may collaborate with other members of the team. Respon...
-
shrimp Farm Technician
The shrimp technician will be in charge of making sure that shrimp farming activities are managed effectively and efficiently. He will work with the farm manager to carry out the fam activities in a smooth manner. He will be responsible to manage the...
-
Desktop Support Technician
• Provide Telephone / Remote /Physical Support L1 to go physically to customer location if required. • Monitor Tickets & Escalations from the users/IT support • Baseline/Configuration of Desktops, Laptop and Servers per IT guidelines • Advanced &...