Iti Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Bikaner, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products, Candidate Must Have Their Own Bike, Field Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV, Fitter | Skills Needed : Wireman, Electrician

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Cctv, Electrician, Fitter, Wireman.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unit No. 203, 2nd and 3rd Floor, SAS Tower-A, near Medanta Medicity Hospital, Medicity, Islampur Colony, Sector 38, Gurugram, Haryana 334001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Wheelseye Technology India Private Limited

Related jobs

  • Electrical Technician | Gas Turbine and Gas Engine

    Electrical Technician - Gas Turbine and Gas Engine Job description • Electrical Technician - Gas Turbine and Gas Engine Power Plant • DG, Compressor, AC Drive, Pneumatic system, Power Plant, Power House, Transformer • Maintenance • Preventive Mainten...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Mechanic Nagaur

    Jobs Description Inspecting mechanical and electrical components for any faults Preventive check ups for oil changes and filters Performing test drivers for inspections and other diagnostic tests Listening to clients to learn more about vehicle histo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Nagaur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring for GPS Installation Technician Nagaur

    Hiring For GPS Installation & Repair Salary +000 ton 20000 Incentive 145 per vehicle TA 2.75 Per KM

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now