Iti Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites. More Than 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC, AC

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Sai Laxmi Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Sai Laxmi Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Sai Laxmi Enterprises expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sri Sai Laxmi Enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shakpet Manikonda hyderabad NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Sai Laxmi Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sri Sai Laxmi Enterprises

Related jobs

  • |AB854| | Leather Technician | Auto Upholsterer in Kuwait

    Responsible for meeting with the client, selecting the appropriate materials for the job, and installing the upholstery to meet the desired specifications. May also be required to dismantle and rebuild in which the upholstery has been replaced such a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Oracle EBS Technical

    Role Summary: We are seeking an Oracle EBS Technical consultant responsible for the design & development of RICE-W in the oracle supply chain and manufacturing modules. Responsibilities: • Support all technical activities and follow the processes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • salesforce Technical Lead

    Hi All, Greetings from Thoughtwave Info Systems Private Limited!! We are hiring on Salesforce Technical Lead PAN India location 8+ Years of total experience Job Description: § 8-12 years of professional experience, with at least 3+ years in Salesforc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now