ITI Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Chennai, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).
More info about this Iti Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SPIN CYCLES will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SPIN CYCLES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SPIN CYCLES does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SPIN CYCLES - 7A1,, Sadaramangala Industrial Area, Kadugodi,Dinnur. Next to Molex company, Bengaluru, Karnataka 602105.
8. What are the timings of this job?
Ans. SPIN CYCLES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Formwork Technician
EQUIPMENT COMMISSIONING SITE COMMISSIONING PRE-COMMISSIONING Minimum Qualification B.TECH/B.E Job Description Responsible for 1. Execution , precommissioning and commissioning FGD and all its relevant system such as absorber, booster fan, rotary equi...
-
P|amp|M Technician
Relevant Experience: (i) At least 5-25Years experience in repairs and maintenance of construction equipments, earth moving equipments, construction vehicles and Material handling equipments. (ii) Maintenance of equipment history cards (iii) preventiv...
-
Mechanical Maintenance Technician
Accommodation : Yes Food : Yes Benefits : • ESIC & PF • Yearly Bonus • Attendance Bonus • Identify, troubleshoot and repair mechanical, hydraulic, pneumatic and simple electrical problems on plant facilities and production equipment • Assist in P...