Iti Technician

  • Category: Database Administrator
  • Location: Nala Sopara, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Generator & Machine).

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M/S S.P.S. & COMPANY will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M/S S.P.S. & COMPANY expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M/S S.P.S. & COMPANY does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-006 Shalibhadra Classic CHS.lTD ,, Vasai Nallasopara Link road, Near Unioun Bank of India, Nallasopara (east)., 401201.

8. What are the timings of this job?
Ans. M/S S.P.S. & COMPANY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: M/S S.P.S. &amp; COMPANY

Related jobs

  • MSSQL Database Administrator

    Job Summary: We are seeking a highly skilled MS SQL DBA to join our team. The ideal candidate will be responsible for managing and maintaining our organization's Microsoft SQL Server databases. The DBA will ensure the performance, security, and relia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Navi Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Oracle Database Admin|Lead Administrator

    Key skills required for the job are: • Oracle Database Admin-L3 (Mandatory) • Golden Gate-L3 • Database Performance Tuning-L3 As a Lead Administrator, you should be able to act as a Single point of contact for the technical tower in front of the cust...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • SQL Database Administrator

    Job Title : SQL Database Administrator Location : Chennai, Bengaluru, Hyderabad, Kochi, Mumbai, Pune, Delhi NCR, Kolkata Experience : 2 - 8 years Skills : SQL DBA Job Description : • 'Hands On experience on SQL • Experience in SQL Patching & SQL ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now