Iti Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites. Skills Needed : Computer Repair
More info about this Iti Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gayatri Infrastructure Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gayatri Infrastructure Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gayatri Infrastructure Ltd. expects the candidate to have the following skills: Computer repair.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gayatri Infrastructure Ltd., ONGC circle, Motera.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gayatri Infrastructure Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am - 8:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Ac Technician Job
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac). AC-HVAC, AC More info about this Ac Technician Job Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vikas Refrigeration will provide a salary in the range of +000 INR to 180...
-
Internet Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More info about this Internet Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. FIBERLINK COMMUNICATION PVT. LTD. will provide a ...
-
Associate Technician Field Ops
Overview PURPOSE To assure SITA's competitive strength and business growth through the provision of the highest quality technical field services to SITA customers in airports or at their premises.Perform all field services activities according to SIT...