Iti Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sonak Toyota will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sonak Toyota expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sonak Toyota does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bavdhan Pune 411021.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sonak Toyota expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sonak Toyota

Related jobs

  • Washing Machine Technician

    • Installation of parts and equipment of different brands • Proper maintenance and repairing • It is a Full Time Technician job for candidates with 6 months - 3 years of experience. More about this Washing Machine Technician job Please go through the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pest Control Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Pest Control More info about this Pest Control Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Moreya Care Pest Control will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • X|Ray Technician

    Female Candidate 1 to 2 years of experience as a sonography and x-ray technician. Job Type: Full-time Salary: Up to ₹25,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Life insurance • Paid time off Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now