Iti Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Kalyan-Dombivali, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Lift Installation.
More info about this Iti Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Victory will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Victory expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Victory does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Victory expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Audio Visual Technician
Company Description The Hustlers Middle East is an integrated boutique events, brand marketing, and communications collective that brings a unique perspective to partnership, brand growth, and creative practices. The team works to remain at the foref...
-
Junior Technical Writer
Job Description Communicate Effectively with team and Management. Produce High-quality documentation required for Software development life cycle. Determine the requirements of the user. Write, review, edit & validate documents. Determine the nee...
-
Data Center Technician L2
Want to be a part of our team? POSITION SUMMARY: BASIC FUNCTION The Data Center Technician provides a working level of data center knowledge and is responsible for the operational integrity and regulatory compliance of the data center electrical, mec...