Jairam Public School

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Salem, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jairam Public School will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jairam Public School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jairam Public School does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jairam Public School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M5+C+CXF, Near Jairam College Chinna Thirupathi, Post, Salem, Tamil Nadu 636001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jairam Public School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jairam Public School

Related jobs

  • Student Acquisition and Counsellor

    Full Job Description Duties and Responsibilities 1. Explaining admission procedures and courses offered to the prospective students and their parents through phone calls, emails and face-to-face meetings. 2. Create a well-organized counselling plan f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • TGT IN ENGLISH| MATH| SCIENCE| SOCIAL HINDI

    Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher Salary: ₹25,000.00 - ₹35,000.00 per month Benefits: Provident Fund Schedule: Day shift Monday to Friday Ability to commute/relocate: Erode, Tamil Nadu: Reliably commute or planning to relocate before...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Erode, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • WANTED EXPERIENCED KG TEACHERS

    COLOURS INDIAN SCHOOL CBSE Affiliated Senior Secondary School Vandalur - Kelambakkam Road, Melakottaiyur, Chennai - 600 127. WANTED EXPERIENCED KG TEACHERS QUALIFICATIONS: Relevant qualifications Candidates with good subject knowledge, good command o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now