Juicer Ice Cream Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Sikkim
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Starting My First Juice And Ice Cream Maker Chef Which Is Situated At The Shopping Complex.The Time Will Be 10Am To 8Pm.Onces In A Week Every Thursday Will Be OffIf There Is Any Interested To Work With Me Than You Must Well Come And The Accommodation,Fooding Will Be Discussed Further. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Desert, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience

More info about this Juicer Ice Cream Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Scope corner will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Scope corner expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Scope corner expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Desert, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Scope corner expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: East Sikkim Gangtok...

8. What are the timings of this job?
Ans. Scope corner expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Scope corner Sikkim

Related jobs

  • Front of House Manager - Boston Pizza Shawnessy

    Join the Winning Team at Boston Pizza Shawnessy! - Full-Time Front of House Manager Are you a passionate and energetic leader with a knack for creating exceptional guest experiences? Do you thrive in a fast-paced, team-oriented environment? If so, Bo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Calgary, Alberta

    2025/10/04


    Apply Now

  • Kitchen Crew Member

    You know the name, get to know the story El Jannah holds its roots in humble beginnings, with the dream to bring simple, soulful Lebanese-Australian food into the hands (and mouths) of hungry customers seeking a delicious feast. In 1998, we opened ou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Tarneit, Victoria

    2025/10/04


    Apply Now

  • Subway Sandwich Artist

    We have several Sandwich Artist positions available at the following Subway stores: Yamba, NSW We are looking for 5 new Part time team members. High school students (Year 10, 11 and 12) are welcome to apply. Shifts Schedule: Morning staff Day/Lunch s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Yamba, New South Wales

    2025/10/04


    Apply Now