Junior Accountant |Includes Sales|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Bookeeping, Sales & Purchase Entries, Bank Reconciliation, Payment Follow-Up, Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about this Junior Accountant (Includes Sales) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HomeStone will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HomeStone expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HomeStone does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HomeStone Ayodhya Bypass.

8. What are the timings of this job?
Ans. HomeStone expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report


Company Name: HomeStone

Related jobs

  • Financial Controller

    Job Number 22213750 Job Category Finance & Accounting Location Indore Marriott Hotel, H-2 Scheme No 54, Indore, Madhya Pradesh, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Management Job Summary Functions ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Preparing financial analyses and reports. • Preparing revenue projections and forecasting expenditure. • Assisting with preparing and monitoring budgets. • Maintaining and reconciling balance sheet and general ledger accounts. • Assisting with annual...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Roles and Responsibilities · Day to day accounting entries · Posting and processing journal entries to ensure all business transactions are recorded · Updating accounts receivable and issue invoices · Updating accounts payable and perform reconciliat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now