KARIGAR FOR GARMENT FACTORY

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

T
Tangent Apparels


KARIGAR FOR GARMENT FACTORY
Tangent Apparels • Maharashtra • via Indeed
6 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply directly on Indeed
Job description
Job Timings

0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Interview Timings

11:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday

Job Address

R-+18, Thane - Belapur Rd, Rabale, Navi Mumbai, Maharashtra 400708

Job DescriptionSalary Range :

Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

10th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Rabale

Working Hours :

0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info

Karigar On Piece Rate Ladies Dresses, Skirts, Pyjamas Men'S Shirts Western Styles For Garment Export Factory. Industrial

More info about Karigar For Garment Factory Job :1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TANGENT will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TANGENT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TANGENT expects the candidate to have the following skills: Industrial.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R-+18, Thane - Belapur Rd, Rabale, Navi Mumbai, Maharashtra 400708

8. What are the timings of this job?
Ans. TANGENT expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.

contact number - ++1-XXXXXXXXXX

Job Type: Full-time

Experience:
• total work: 1 year (Preferred)

Work Location: In person


Company Name: Tangent Apparels

Related jobs

  • Graphic designer

    This company is based in NY. They need a logo to accurately reflect their business and persona. They provide staffing service (waiters & bartenders) to four 5 Star hotels in NY and NJ. They only cater to very high-end premium quality clientele fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Support Specialist | Remote Work

    upGrad Support Specialist - Remote Work upGrad • Mumbai, Maharashtra • via GrabJobs 6 hours ago ₹43,1+3–₹6+,774 a month Part-time Apply directly on GrabJobs Job description Job Description: upGrad is seeking a Support Specialist to join our team on a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Strategist

    B Bee Online Communication Pvt Ltd Content Strategist Bee Online Communication Pvt Ltd • Maharashtra • via Indeed 21 hours ago ₹25K–₹50K a month Full–time Apply directly on Indeed Apply directly on Glassdoor Job description Job Overview: We are seeki...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now