KARIGAR FOR GARMENT FACTORY

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Aroor, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

T
Tangent Apparels


KARIGAR FOR GARMENT FACTORY
Tangent Apparels • Maharashtra • via Indeed
6 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply directly on Indeed
Job description
Job Timings

0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Interview Timings

11:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday

Job Address

R-+18, Thane - Belapur Rd, Rabale, Navi Mumbai, Maharashtra 400708

Job DescriptionSalary Range :

Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

10th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Rabale

Working Hours :

0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info

Karigar On Piece Rate Ladies Dresses, Skirts, Pyjamas Men'S Shirts Western Styles For Garment Export Factory. Industrial

More info about Karigar For Garment Factory Job :1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TANGENT will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TANGENT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TANGENT expects the candidate to have the following skills: Industrial.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R-+18, Thane - Belapur Rd, Rabale, Navi Mumbai, Maharashtra 400708

8. What are the timings of this job?
Ans. TANGENT expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.

contact number - ++1-XXXXXXXXXX

Job Type: Full-time

Experience:
• total work: 1 year (Preferred)

Work Location: In person


Company Name: Tangent Apparels

Related jobs

  • Lead Generation Specialist | Google |amp| Facebook Ads

    Newfold Digital Operations Engineer Newfold Digital • India • via Jobgether 20 hours ago Full–time No Degree Mentioned Apply on Jobgether Apply on Expertini | India Jobs Expertini Job description This a Full Remote job, the offer is available from: I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele Marketing Coordinator

    G Geemax Instruments Tele Marketing Coordinator Geemax Instruments • Kerala • via Indeed 16 hours ago ₹8K–₹13K a month Full–time Apply directly on Indeed Apply directly on Glassdoor Apply on Salary.com Job description Tele Marketing Coordinator South...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Aroor, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior CPQ and Billing Administrator |India|

    Weave Senior CPQ and Billing Administrator (India) Weave • via DailyRemote 8 hours ago Full–time Apply on DailyRemote Job description WEAVE is looking for an amazing Senior CPQ and Billing Administrator for our India Team. We are headquartered in Leh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now