Kathi Roll Shawarma Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: anandpur, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Kathi Roll Shawarma Chef. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Veg

More info about this Kathi Roll Shawarma Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Burger Town will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Burger Town expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Burger Town expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Burger Town expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Model town near dpark.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Burger Town expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Burger Town Bhali Anandpur, Haryana

Related jobs

  • Senior Manager | Quality |amp| Food Safety

    The QA Consultant position is a key connection to strategically leverage the company sustainability initiatives in the context of customer opportunities. In this role you’ll be responsible for maintaining the integrity and effectiveness of the Qualit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • indian cook

    cooking in pg, free accomodation and food .

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Chef

    Job title : Continental Chef Salary budget :18k to20k Job Location :Gurgaon Delhi Local staff only Type Commi 1 or 2 Cuisine :Pasta , pizza , grill chicken Salad American Intimidate need No accommodation : No

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now