Kitchen Helper

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.

More info about this Kitchen Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Ganesh Dosa Corner will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Ganesh Dosa Corner expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Ganesh Dosa Corner does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shree ganesh dosa conar, Subhash Chowk, near shree Krishna Mandir ke pass, Ratanada, Jodhpur, Rajasthan 342011.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Ganesh Dosa Corner expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Ganesh Dosa Corner Jodhpur, Rajasthan

Related jobs

  • Pastry Chef

    With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer the millions of travellers who stay with us every year a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie |Tandoor|

    With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer the millions of travellers who stay with us every year a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Cook Dhabriya Polywood - Jaipur, Rajasthan Job details No matching job preferences Salary ₹15,000 - ₹20,000 a month Job type Full-time Shift and schedule Day shift Qualifications Cooking: 1 year (Preferred) Total work: 2 years (Preferred) Full Job De...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now