Kitchen Helper
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: t Viramgam, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.
More info about this Kitchen Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Honest Restaurant will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Honest Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Honest Restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Asopalav Hotel, Survey No. +4+, Viramgam, Handsalpur Cross Road, Hansalpur, Viramgam - 382150.
8. What are the timings of this job?
Ans. Honest Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Kitchen Helper
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. And Require A Candidate For Tanoodr Cook Helper. More info about this Kitchen Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Pink Door will provide a salary in the range of 12000 INR t...
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese | North Indian, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Fast Food, ...
-
Chef De cuisine
Job Number 23110801 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Courtyard Ahmedabad Sindhu Bhavan Road, Sindhu Bhawan Road, Bodakdev, Ahmedabad, Gujarat, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type ...