Kitchen Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Patliputra Colony, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. +000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Patliputra Colony

Working Hours :
7:00 AM - 10:30 PM | Monday to SUNDAY

Additional Info
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Kitchen Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Subh Yatra Heritage will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Subh Yatra Heritage expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Subh Yatra Heritage does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Subh Yatra Heritage expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel Subh Yatra Heritage.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Subh Yatra Heritage expects the candidate to work for the following hours: 7:00 AM - 10:30 PM | Monday to SUNDAY.


Company Name: Hotel Subh Yatra Heritage

Related jobs

  • Helper

    • Follow work instructions and assist in tasks assigned by supervisor • Perform tasks in factory and any manual work • Perform tasks in factory and any manual work • It is a Full Time Labour/Helper job for candidates with 0 - 6 months of experience. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Worker general

    • Follow work instructions and assist in tasks assigned by supervisor • Perform tasks in factory and any manual work • Perform tasks in factory and any manual work • It is a Full Time Labour/Helper job for candidates with 0 - 6 months of experience. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Need Babysitter|Maid|Cook|Japa Maid|Caretaker|Home Nurse|Driver

    Are you looking for domestic helper jobs in Arrah? jobsiya.com has the latest vacancies available, including opportunities as a home nurse, japa maid, housekeeper, cleaner, peon, driver, nanny, cook, maid, caretaker and babysitter. Get connected with...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Arrah, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now