Kitchen Staff

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Naranpura, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Kitchen Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Burger Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Burger Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Burger Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Burger Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: abcdefghijklmn.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Burger Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Burger Company

Related jobs

  • Cook|Chef

    We Are Quick Service Cafeteria Like Subway , Starbucks ,MCD. Note : We are Providing Staying/food options To Employees in case of outsiders. Every Candidates Has To Do Every Work In The Cafe routing Operation. Candidate Should Have Communication Skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Rajkot, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Chef

    Purchase food and supplies from vendors approved by the company and monitor inventory • Develop menus and item pricing • Ensure that the kitchen and surrounding areas are sanitized and clean in accordance with company standards and health code regula...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef

    You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. The Sous Chef is responsible to assist ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Bharuch, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now