Kotak Mahindra Bank Inbound Telecal|

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic | Languages : Marathi, Hindi, English

More info about this Kotak Mahindra Bank Inbound Telecal... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C S Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 14200 INR to 17600 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English Hindi, Marathi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: C S Pvt. Ltd

Related jobs

  • Customer care executives

    Process : Inbound Location & Salary Details : Location Openings CTC Range Hyderabad 350 13.5k to 16k Bangalore 75 18k to 20 k Pune 370 16.7 k to 17.5k Mumbai 600 16.7 k to 18 k Mohali 70 14k Noida 80 15.5K Kolkata 160 13 k to 14k Jamshedpur 150 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • relationship manager commercial banking pune

    Acquire new to bank SME customers by providing corporate banking solutions while maintaining high service standards. • Maintain complete customer profile including the risk profile, demographics and assets in the bank. • Enrich relationships and garn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Payment Processing Analyst

    Apply on BeBee India Payment Processing Analyst Deutsche Bank Jaipur, Rajasthan Apply on BeBee India 3 hours ago Full–time Payment Processing Analyst Position Overview Job Title: Payment Processing Analyst NCT Location: Jaipur Role Description The Pa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now