Kyc Field Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Verifiying Customer Documents Inorder To Eliminate Frauds.

More info about this Kyc Field Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All City Jobs.

8. What are the timings of this job?
Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Responsible For Verifiying Customer Documents Inorder To Eliminate Frauds. More info about this Kyc Field Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance. 2. What are the educational requirements for this job? Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass. 3. Is this a work from home job or a work from office job? Ans. This is a work from office job. 4. Is there a gender requirement for this job? Ans. Yes, only male candidates can apply for this job. 5. Are there any unique skills required for this job? Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE does not expect the candidate to have any predefined skills. 6. How much experience is required for this job? Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job. 7. Where is the job located? Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All City Jobs. 8. What are the timings of this job? Ans. SHANTI GROUP OF EDUCATION CENTRE expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • Head of Digital Technology| Bank

    We are seeking a skilled, experienced and motivated Head of Digital Tech (Software Applications Development & Support) for a dynamic small finance bank. The Head of IT Applications is responsible for overseeing the development, implementation, an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Payroll and Accounts Assistant

    • Supervising the payroll processes and streamlining the same. • Directing the collection, computing, and documentation of payroll data. • Overseeing and reviewing payroll payments and account reconciliations. • Ensuring records and processes comply ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    He Should Take care of Accounts Department and related to accounts work. • Manage accounts payable and accounts receivable, payroll, invoicing, sales orders and bank reconciliations using QuickBooks accounting software. • Perform bank reconciliations...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now