Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ahmamau, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ABM DIAGNOSTICS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ABM DIAGNOSTICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ABM DIAGNOSTICS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ABM DIAGNOSTICS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ABM DIAGNOSTICS.

8. What are the timings of this job?
Ans. ABM DIAGNOSTICS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ABM DIAGNOSTICS

Related jobs

  • AC Technician

    Looking for the candidates for AC /Washing machine service More about this AC Technician job Hbb Services is aggressively hiring for the job profile of AC Technician for 10 open positions at Lucknow in Sushant Golf City locality. Kindly go through th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Desk Technician

    Job Description Providing on-site/on-call technical support to various users/client organizations regarding specific operational/applications issues. • Install new / rebuild existing PC’s and configure hardware, peripherals, services, settings, direc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Support Technician

    Good verbal and written communication skillsDesire to take advantage of training and learning opportunitiesAbility to function effectively in a fast-paced environmentIndependent, self-starting attitude

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now